home >   Rietra & Rietra >    

ons profiel

RIETRA & RIETRA is vanaf 1996 actief als psychologisch adviesbureau. Aanvankelijk in Rotterdam. En inmiddels ook in Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Maastricht. Bedrijven, overheden en andere non-profit organisaties kunnen uitstekend bij ons terecht. Maar ook particulieren.

De beste medewerkers voor u selecteren. Coachen, trainen en ontwikkelen. Assessments en psychologische tests. Van studie- tot loopbaanadvies. Van aanstelling, re-integratie tot outplacement. Competentiemanagement. Mediation en arbeidsrecht. Dat is waarvan wij verstand hebben.

Een ervaren team van psychologen, juristen en andere academici staat voor u klaar. Wij hebben oog voor de menselijke maat en benaderen u met aandacht. Persoonlijk als het mag. Zakelijk als het moet. Steeds professioneel.

Wij streven naar praktische oplossingen. Maar onze beroepsethiek staat als een huis. De uitgangspunten van het NIP, NOLOC, NOBCO en NMI sturen ons handelen.

Nederland is ons kantoor. Wij bedienen u, waar en hoe u dit wenst. Vanaf onze representatieve servicelocaties of bij u thuis. Zakelijk, high standard of informeel.

Wij nodigen u van harte uit voor een nadere kennismaking.Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden