home >   outplacement >    

werknemers

Je bent je baan kwijt en moet iets anders. Een ontslag of reorganisatie speelt. Hoe dan ook, je moet afscheid nemen. En dat doet pijn. Maar tegelijkertijd ontstaat er ruimte voor iets positiefs. Met je werkgever als faciliterende partij is er nu hèt moment om je loopbaan een wending te geven die echt bij je past. Wij wapenen je voor een nieuwe start.

Met outplacement bij RIETRA & RIETRA kies je voor een individueel traject. Wij voeden en stimuleren je, en zetten je in beweging. En als dat nodig is, helpen wij je rouwgevoelens en angst voor het ongewisse te overwinnen. Jouw persoonlijke behoefte is uitgangspunt voor onze begeleiding.

Eigenlijk ga je op reis. Je leert over jezelf. Over je talenten en je passies. En over je competenties en valkuilen. En je leert over de arbeidsmarkt en hoe daar succesvol te zijn. Natuurlijk trainen wij je zwakke punten, zodat je zelfvertrouwen groeit. Aan het einde van je reis weet jij wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Maar ook hoe dit te realiseren. We gaan praktisch en doelgericht te werk. Het doel is een nieuwe baan, zo snel en passend mogelijk.

Een ervaren loopbaanpsycholoog begeleidt je. Coachings- gesprekken, psychologische tests en assessment- en trainings- oefeningen zijn onderdeel van je traject. Zelf ga je actief aan de slag met huiswerkopdrachten.

Interesse? Neem dan contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden