home >   assessment >    

top assessment

Het bestuur van uw organisatie is de leidende kracht voor succes. Toch is informele selectie van topmanagers nog steeds de gangbare praktijk. Het 'vrindje' wordt binnengehaald zonder noemens- waardige check. Achteraf blijkt de stijl van opereren een mismatch. Onderscheidende denkkracht mist. Een noodgedwongen afscheid impliceert een grote schadepost.

Is de beoogde kandidaat werkelijk een aanwinst voor uw executive team? Het Top Assessment geeft hierop antwoord en maakt eventuele risico's inzichtelijk. De beoordeling ligt in handen van meerdere senior adviseurs. Zij stellen na overleg met u een afgewogen selectieprogramma samen. Vanzelfsprekend mag de betrokkene rekenen op een discrete behandeling.

Ook voor ondersteuning van uw aanwezige executives is het Top Assessment een uitstekend instrument. Een goede leider kent zijn kwaliteiten en valkuilen. Hij/zij staat open voor ontwikkeling en pleegt regelmatig persoonlijk onderhoud. Het assessment leert over persoonlijke sterktes en zwaktes. En draagt bij aan effectief leiderschap. In de praktijk is het Top Assessment vaak een eerste stap naar persoonlijke coaching.

Heeft u interesse? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u.

top assessment

  • selectie en ontwikkeling van uw executive team
  • maatwerk door senior adviseurs
  • vanaf € 2.250,-


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden