home >   assessment >    

selectie assessment

Gaat deze sollicitant het redden in de nieuwe functie? Is dit de leider die we zoeken? Hoe zit het met de commerciële vaardigheden van deze kandidaat? En met de verstandelijke bagage ? Hoe is de match met de organisatiecultuur?

Het Selectie Assessment neemt twijfels over de geschiktheid van sollicitanten weg. U krijgt helderheid over de sterktes en zwaktes van de kandidaat. Over intelligentie en persoonlijkheid. Maar ook over communicatieve en leidinggevende vaardigheden en andere competenties. In rollenspelen en andere praktijkoefeningen mag de deelnemer laten zien wat ie waard is. Met psychologische tests en een persoonlijk interview completeren wij het beeld.

Wij beoordelen 'hard', systematisch en objectief. In onze benadering zijn wij menselijk en persoonlijk. Iedere kandidaat mag rekenen op een fatsoenlijke behandeling. De beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologen is leidraad voor ons handelen.

Het Selectie Assessment levert u een helder en vlot geschreven adviesrapport op. De nuance schuwen wij niet. Wij zijn stellig waar argumenten voorhanden zijn en durven te twijfelen wanneer deze ontbreken.

selectie assessment

  • individuele beoordeling en groepsassessment
  • vanaf mbo-niveau
  • leidinggevende en uitvoerende functies
  • tarieven vanaf € 1.250,-


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden