home >   coaching >    

persoonlijke ontwikkeling

Het loopt al een tijdje niet lekker op je werk. Tegenvallende beoordelingen, aanvaringen met collega's. En ook het thuisfront moppert. Overwerken is geen uitzondering maar regel. Je zegt regelmatig meer toe dan dat je eigenlijk wilt en kunt nakomen. Chronisch moe en al vaker ziek gemeld. Het zijn maar enkele voorbeelden uit de praktijk, waar je kunt vastlopen in disfunctioneel gedrag, de weg kwijtraakt. En soms jezelf en je authenticiteit verliest.

Met een traject Persoonlijk Ontwikkeling helpen wij je regie hernemen. Wij geven je inzicht in je valkuilen, beperkende overtuigingen en angsten. Disfunctioneel gedrag breken we af en we reiken je nieuw gedrag aan, zodat je plezieriger en effectiever kunt opereren. Dat is de uitdaging waarvoor we staan. Als jij bereid bent die uitdaging aan te gaan, is Persoonlijke Ontwikkeling iets voor jou.

De afgesproken leerdoelen operationaliseren we in een serie gesprekken. Een traject van enkele maanden is gangbaar. Het doel is verandering en grip op je leven hernemen. Je werkelijke strevens leren kennen en weten hoe die te bereiken. Daarom zullen we praten, spiegelen en reflecteren. En stimuleren we je te durven en te doen. Je zult dus oefenen met nieuw gedrag, zowel binnen als buiten de sessies. Op weg naar een nieuwe balans.

Ervaren psychologen en andere professionals begeleiden je in een ontspannen en informele sfeer. Zij bedienen zich van wetenschappelijk en praktisch bewezen methoden. Tot het uiterste spannen zij zich in voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Heb je interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Persoonlijke Ontwikkeling

  • op weg naar balans in werk èn privé
  • maatwerk
  • voor alle functieniveaus
  • compleet 3-maandentraject vanaf € 1.750,-


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden