home >   re-integratie >    

onze re-integratie

Langdurig ziekteverzuim dreigt. De Wet Verbetering Poortwachter komt dan onvermijdelijk in beeld. Werkgevers die zich onvoldoende voor re-integratie inspannen, wacht een forse sanctie. Zoekt u een betrouwbare partner om aan uw wettelijke verplichtingen te voldoen? RIETRA & RIETRA is u graag van dienst.

U denkt aan een beroepskeuzetest? Of misschien aan meer uitgebreide loopbaanbegeleiding? Wij leveren het u. Is de psychische belastbaarheid in het geding? Speelt een burnout, depressie of ander psychisch knelpunt? Na onze gedegen psychodiagnostiek weet u precies waar u aan toe bent.

Soms blijkt interne herplaatsing onmogelijk en afscheid niet te voorkomen. Outplacement of mediation kan dan een win-win situatie opleveren. Steeds meer werkgevers kiezen voor deze kosteneffectieve en vriendelijke oplossingen. Ook arbeidsrechtelijk advies behoort tot de mogelijkheden.

Een team van ervaren psychologen en andere professionals staat voor u klaar. Wetenschappelijke en in de praktijk beproefde methoden vormt hun gereedschap. Ze hebben oog voor de menselijke factor èn het concrete resultaat. De gedragscode van het NIP, NMI, de NOBCO en NOBOL onderschrijven zij zonder reserve.

Onze re-integratiediensten

  • voor snelle en succesvolle re-integratie
  • senior psychologen en coaches
  • concurrerende tarieven


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden