home >   competentie management >    

ons competentie management

Met competentie management haalt u een bewezen human-resourcessysteem in huis. Het dwingt u doelen, waarden en werkwijzen te formuleren. Op ieder niveau van uw onderneming. En het stelt u in staat mensen en processen optimaal te sturen en te ontwikkelen. Competentie management doet mens en bedrijf beter renderen.

Competentie management introduceert systematiek. Een manier van denken en werken. En één taal. De competentietaal. Dit vergemak- kelijkt de communicatie en maakt dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen.
Samenwerking, Klantgericht handelen, Leiderschap. Het zijn enkele voorbeelden van competenties, die bedrijven hanteren. De doelen, strategie en cultuur van uw onderneming bepalen welke compe- tenties voor u nastrevenswaardig zijn. Op het niveau van organisatie, afdeling, team en individuele medewerker.
Competentiemanagement verbindt alle personeelsinstrumenten met elkaar. Van werving & selectie, tot functionerings- en loopbaan- gesprekken, coaching, training etc. Integraal hrm-beleid wordt mogelijk.

RIETRA & RIETRA helpt u graag een 'competente' onderneming te worden. Met nog meer succes. En nog meer competente en tevreden mensen. Wij adviseren u over een passend competentiesysteem. En helpen dit implementeren en draagvlak creëren. Onze assessments, coaching en trainingen zijn daarbij mogelijke hulpmiddelen.

Is uw interesse gewekt? Neemt u dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd voor u.

Competentie management bij RIETRA & RIETRA

  • advies en implementatie
  • van een bewezen hr-systeem
  • met meer rendement voor mens en bedrijf


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden