home >   coaching >    

management ontwikkeling

Medewerkers opdrachten geven en controleren. Daarmee alleen red je het als manager allang niet meer. Natuurlijk moet je op resultaten sturen. En de vaardigheden die daarvoor nodig zijn, leren we je graag. Maar er is meer. Wil je niet uitgehold raken in de huidige performancecultuur, dan lijkt het een must de menselijke factor meer zichtbaar te maken.

Wij coachen je op de management essentials. Effectiever communiceren, samenwerken, delegeren. Succesvoller beïnvloe- den. Een (nieuwe) burnout voorkomen. Het zijn maar voorbeelden, want jouw vraag is voor ons maatgevend.
Durf je ook de stap te nemen naar een andere management stijl? Eén waarbij je meer van jezelf laat zien. En meer verbinding legt tussen je persoonlijkheid, je werk en je medewerkers. Wens je een vrijer en open werkklimaat, waar creativiteit en zelfsturing wordt gestimuleerd? We laten je graag kennismaken en experimenteren met authentiek en coachend leidinggeven.

Ervaren psychologen en senior coaches staan voor je klaar. Zij geven je inzicht in je functioneren en helpen je persoonlijke en management bagage te verstevigen. De veilige coachingsomgeving biedt alle ruimte tot open uitwisseling en oefening. Je ontmoet er een gids, een klankbord en een raadgever. De toon en methode sluiten aan bij jouw unieke leerdoelen en behoeften.

Heb je interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Management Coaching

  • verrijkt je persoonlijke en management bagage
  • is maatwerk
  • voor operationeel en middle management
  • vanaf € 1.400,-


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden