home >   jouw studie & beroep >   loopbaan switch >    

loopbaan test

Je baan, je opleiding. Het zijn belangrijke peilers in je leven. Maar uitvinden waar jij op je plek zit, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Met de Loopbaan Test zetten wij jou op koers. Maar deze test levert je meer op. Je leert over jezelf. Over je passies, je talenten en competenties, en je valkuilen.

Bij welke vragen?

Ervaar je sleur in je baan en wil je veranderen? Behoefte aan een nieuwe uitdaging? Misschien wel opnieuw studeren? Twijfels of een managementfunctie bij je past? Na een ontslag sta je nu op straat, en hoe nu verder? Tob je met dit soort vragen, dan is de Loopbaan Test zeker iets voor jou.

Hoe ziet de test eruit?

Je volgt een maatprogramma van twee opeenvolgende dagdelen. Afwisselend maak je schriftelijke tests en heb je persoonlijke gesprekken. Het doel hiervan is je persoonlijke eigenschappen, je verstandelijke capaciteiten, vaardigheden en interesses systematisch in kaart te brengen. Daarvoor nemen we uitgebreid de tijd. Wij zijn geen testfabriek. Je wordt persoonlijk en in ontspannen sfeer begeleid. Je hebt je eigen coach, en ook je eigen werkruimte.

Wat levert de test je concreet op?

Je krijgt van ons een helder en onderbouwd voorstel voor een loopbaanvervolg. We geven advies over welke functies geschikt voor je zijn, maar ook welke werkomgeving en organisatiecultuur. We bespreken je sterke punten en ontwikkelbehoeften. En ook je doorgroeimogelijkheden komen aan bod. Na het adviesgesprek sturen wij je een schriftelijk verslag, waarin je alles nog eens kunt nalezen.

Ons bureau... onze werkwijze

Ons team telt uitsluitend universitair opgeleide professionals. Stuk voor stuk ervaren mensen, gepokt en gemazeld door de praktijk. Behalve particulieren adviseren wij ook werkgevers, waardoor wij precies weten wat er op de arbeidsmarkt te koop is. Een gecertificeerd Loopbaanpsycholoog NIP staat tot je beschikking.
Alleen wetenschappelijk onderzochte psychologische tests zijn voor ons goed genoeg. En de beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologen is startpunt voor ons handelen.

Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

De Loopbaan Test is geschikt voor

  • alle loopbaanvragen
  • alle opleidings- en functieniveaus
  • vanaf € 750,-


Copyright ©2019 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden