home >   jouw studie & beroep >   loopbaan switch >    

loopbaan test

Je baan, je opleiding. Het zijn belangrijke peilers in je leven. Maar uitvinden waar jij op je plek zit, is gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Met de Loopbaan Test zetten wij jou op koers. En vergroten je zelfkennis. Je krijgt meer inzicht in wie je bent, je talenten, competenties en valkuilen.

Bij welke vragen?

Ervaar je sleur in je baan en wil je veranderen? Behoefte aan een nieuwe uitdaging? Misschien wel opnieuw studeren? Twijfels of een managementfunctie bij je past? Na een ontslag sta je op straat, en hoe nu verder? Tob je met dit soort vragen, dan is de Loopbaan Test iets voor jou.

Hoe ziet de test eruit?

Je volgt een maatprogramma van een dag. Afwisselend maak je schriftelijke tests en heb je persoonlijke gesprekken. Zo brengen wij je persoonlijkheid, verstandelijke capaciteiten, vaardigheden, interesses en motivaties systematisch in kaart.
Wij zijn geen testfabriek en nemen de tijd. Je wordt persoonlijk en in ontspannen sfeer begeleid. Je hebt je eigen coach, en ook je eigen werkruimte.

Wat levert de test je concreet op?

Je krijgt een helder en onderbouwd voorstel voor een loopbaanvervolg. Advies over welke functies geschikt voor je zijn, werkomgeving en organisatiecultuur. Daarnaast bespreken wij je sterke punten, ontwikkelbehoeften en doorgroeimogelijkheden.
Na het adviesgesprek ontvang je een schriftelijk verslag, zodat je alles nog eens kunt nalezen.

Ons bureau... onze werkwijze

Ons team telt uitsluitend universitair opgeleide professionals. Stuk voor stuk ervaren mensen. Behalve particulieren adviseren wij ook werkgevers, waardoor wij goed weten wat er op de arbeidsmarkt te koop is. Een gecertificeerd Loopbaanpsycholoog NIP staat tot je beschikking.
Alleen wetenschappelijk onderzochte psychologische tests zijn voor ons goed genoeg. De beroepsethiek van het Nederlands Instituut van Psychologen stuurt ons handelen.

Meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

De Loopbaan Test is geschikt voor

  • alle loopbaanvragen
  • alle opleidings- en functieniveaus
  • vanaf € 850,-


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden