home >   assessment >    

loopbaan assessment

Niets is zo fnuikend als verveling in je werk ervaren. En sleur en interesseverlies leiden tot een mat functioneren. Medewerkers tijdig laten doorstromen houdt ze geïnspireerd en productief. Een slimme werkgever investeert daarom in loopbaanbegeleiding.

Ik ben op mijn baan uitgekeken en wil iets anders, maar wat? Zou een management-functie misschien passen? Bij dergelijke vragen is het Loopbaan Assessment een prima steun in de rug van uw medewerker. Maar ook bij noodgedwongen functieverandering of re-integratie.

Dit assessment maakt duidelijk welke (loop)baan het beste matcht bij de deelnemer. Persoonlijke eigenschappen en interesses, denkkracht en competenties. Het komt allemaal aan bod. De vraagstelling is in principe open. Maar de focus van uw medewerker is onze focus. Management- of commerciële ambities? We nemen het allemaal mee in onze beoordeling.

Het Loopbaan Assessment biedt ruimte voor dialoog. Vooral bij de hogere functieniveaus fungeert de consultant ook als klankbord. Een vlot geschreven rapportage voorziet in een praktisch en concreet advies.

loopbaan assessment

  • voor medewerkers die willen/moeten veranderen
  • vanaf mbo-niveau
  • tarieven vanaf € 1.500,-


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden