home >   jouw studie & beroep >    

diensten voor jou

Je baan, je opleiding. Het zijn belangrijke peilers in je leven. Maar uitvinden waar jij op je plek zit, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Verkeerde keuzes, te lang blijven hangen in iets dat niet past. Het verziekt je humeur en verspilt je tijd. Wie slim is, neemt daarom een deskundige in de arm.

De professionals van RIETRA & RIETRA weten alles over keuzes rond studie en werk. Met onze psychologische tests, coaching en training leer je over jezelf. Je leert over je passies, je persoonlijke kwaliteiten maar ook je valkuilen. Wij wapenen je voor een nieuwe toekomst.
Vermoed je dyslexie? En heb je behoefte aan een heldere diagnose? Of wens je een Dyslexieverklaring in verband met je examen- faciliteiten? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres.

Ervaren coaches gaan in ontspannen en persoonlijke sfeer met je aan de slag. Ze nemen de tijd voor je en werken toe naar praktische oplossingen. Onze beroepsethiek nemen wij serieus. Wij volgen de gedragscode van het NIP en het NVO en beschikken over een certificering Loopbaanpsycholoog NIP.

Particulieren berekenen wij een gereduceerd tarief. De Studiekeuze Test is er bijvoorbeeld al vanaf € 750,-. De Loopbaan Test vanaf € 850,-. Een Dyslexieverklaring voor € 500,-.

Diensten voor jouCopyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden