home >   re-integratie >    

beroepskeuze

Een arbeidshandicapte werknemer? Terugkeer in de huidige functie is uitgesloten? De Wet Verbetering Poortwachter verplicht u tot actie. Als u snel en precies wilt weten wat er voor betrokkene mogelijk is. Een beroepskeuzetest bij RIETRA & RIETRA geeft u de antwoorden.

Alternatieve functies en werkzaamheden. Interne en externe herplaatsing. Scholing. Het komt allemaal in ons advies aan bod. Maar niet voordat de verstandelijke capaciteiten, persoonlijke kwaliteiten en beroepsinteresses van de medewerker grondig zijn onderzocht. Dit doen wij onder meer met wetenschappelijk gefundeerde tests. Een senior Loopbaanpsycholoog NIP voert alle onderdelen van het onderzoek uit. Wij rommelen niet zomaar wat aan.

Binnen 5 werkdagen na de test stellen wij een adviesrapport voor u op. Een vlot geschreven document dat voor alle partijen toegankelijk is. Het bevat een concreet advies met als doel: een snelle en succesvolle re-integratie.

Gunt u uw medewerker iets extra's? Dan breiden wij de beroepskeuzetest uit met enkele gespreksbijeenkomsten. Thema's als rouwverwerking, motivatie-interventie en vergroting van zelfkennis kunnen hierbij de inzet zijn. De formule is ook aantrekkelijk voor (hoogopgeleide) werknemers die actief loopbaanregie willen nemen. Kandidaten ervaren deze vorm van loopbaan coaching als zeer positief.

Meer informatie gewenst? Kandidaat aanmelden? Neem dan contact met ons op.

Beroepskeuzetest door RIETRA & RIETRA

  • vanaf € 1.450,-
  • senior Loopbaanpsycholoog NIP
  • binnen 5 werkdagen verslag
  • voordelig in combinatie met psychodiagnostiek


  • Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden