home >   training >    

bedrijfstrainingen

RIETRA & RIETRA verzorgt bedrijfstrainingen op maat. Onze programma's hebben hun basis in wetenschappelijke theorieën over menselijk gedrag en gedragsverandering. In de uitvoering zijn wij praktisch. Doordacht en gericht op resultaat. Onze trainers zijn zonder uitzondering academisch gevormd.

Wij trainen uw medewerkers de basics. Van klantgericht handelen tot leidinggeven voor gevorderden. Persoonlijke effectiviteit. En Slimmer werken! - de meest gevraagde training van dit moment. Dat doen we wat ons betreft goed. Maar volgens anderen verbluffend goed.

Daarnaast trainen wij de specials. We leren HR-adviseurs de beste mensen selecteren. En managers hun medewerkers beoordelen en coachen. Het selectiegesprek, het functionerings- en POP-gesprek. Het zit allemaal in ons pakket.
Competentiegericht denken en handelen. Daar draait het om. Met de Focused Interview Methode (FIM) als leidend instrument. Deze effectieve gesprekstechniek geeft u vat op de kwaliteiten en valkuilen van uw (aanstaande) medewerkers.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijke toelichting. Wij nemen graag de tijd voor u.

RIETRA & RIETRA bedrijfstrainingen

  • voor trainingen op maat, tegen een standaard tarief
  • basics voor allen
  • specials voor hr-adviseurs en leidinggevenden


Copyright ©2023 Rietra & Rietra. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer | Algemene Voorwaarden